Verzenden/retourneren

  • Bestellingen voor 15:00 u op weekdagen worden dezelfde dag verzonden.
  • Verzending binnen België: ongeacht het gewicht of het formaat wordt een verzend- en inpakkost van €5,50 aangerekend. 
  • Verzending naar Nederland: ongeacht het gewicht of het formaat wordt een verzend- en inpakkost van €7,50 aangerekend.
  • Verzending naar Frankrijk en Duitsland bedraagt telkens €10.  
  • For delivery in other countries, please contact us by mail, info@totallycranked.be, we are happy to send you a proposal for delivery costs.
  • Bij een bestelling van min. €75 zijn de verzendingskosten gratis naar België en Nederland, vanaf min. €100 euro gratis naar Frankrijk en Duitsland.
  • De levering worden geleverd aan huis door Bpost voor België, DHL voor Nederland en DPD voor Duitsland en Frankrijk. Voor leveringen in België kan er ook gekozen worden voor levering op een afhaalpunt van bpost dicht bij huis. Wanneer er bij thuislevering niemand aanwezig is als het pakje wordt geleverd, zijn de leveringsvoorwaarden van toepassing van de door ons gekozen verzenddienst.
  • Leveringen in Bree, onze thuisstad, kunnen per fiets en zijn gratis.
 BelgiëNederlandDuitsland,
Frankrijk
Other countries, contact us 
by mail! 
Verzendkosten (incl. btw)€ 5,50€7,50€ 10
gratis verzending vanaf een bestelling van€ 75€ 75€ 100


BETALINGSMETHODEN
De Klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen:

  • Via de beveiligde betaalservice van Mollie: Bancontact, Visa,  Mastercard of Ideal

TERUGZENDEN OF RETOURNEREN
De Klant heeft het recht om binnen een termijn van 30 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Alle annuleringen dienen schriftelijk (via mail: info@totallycranked.be) ons kenbaar worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer) en bestel- of factuurnummer te vermelden.

De kosten van een retourzending dienen steeds door de klant betaald te worden. Bij een omruiling zal de verzendkost van de nieuwe zending door Totally Cranked betaald worden. Wens je het product terug te zenden dan krijg je na ontvangst van het product een KORTINGSCODE van 10% voor een eventuele nieuwe bestelling in de toekomst.

Gelieve retourzendingen te sturen naar volgend adres: 
Totally Cranked
Stukkenstraat 4
3960 Bree
België.

RUILEN
Indien de Klant het artikel wil ruilen voor een andere maat hanteren wij het beleid van de terugzending. Gelieve het product te retourneren volgens bovenstaande modaliteiten. Totally Cranked zal het volledige bedrag van de geretourneerde zending terugstorten. Gelieve een nieuwe bestelling te plaatsen voor de andere maat.

Meer info over ons retourbeleid staat vermeld in de algemene voorwaarden op deze website.